Sanat Atölyesi

Bale kuralları belli akademik dans tekniğinin başka sanatsal öğeler ile birleştirilerek bir sanat gösterisi olarak sunulmasıdır. Görsel sanatların en pırıltılısı olan Bale, özellikle küçük kız çocuklarının düşlerini süsleyen büyülü bir dünya iken erkek çocuklarının eğitiminde ise atletik görünüm için en faydalı sanat prensibidir.Bale eğitiminde amaç tüm sanat dallarını öğrencinin yaşamına sokmak, estetik duygusunu kazandırmak. Zihinsel bedensel ve sosyal gelişimine yardımcı olmak. Bale yaparken kazandığı disiplini tüm yaşamına yaymak.

Dersin içeriğinde strech ve yer çalışmasının yanı sıra koreografi çalışmaları yer almaktadır. Amaç bedensel farkındalığı yaratmak ve bununla birlikte en doğal yoldan vücudu dans edebilecek forma sokmaktır.

Halk oyunları eğitimine her yaş öğrenci kabul edilmektedir. Dersin amacı ,ülke topraklarını tanıtmak sevdirmek ve ilerleyen dönemlerde zeybekle horonla tanıştımak olacaktır.

Dünya Sağlık Örgütü, pozitif sağlık durumunu şöyle açıklamaktadır: ’Sadece bir hastalığın ya da rahatsızlığın olup olmaması değil, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal olarak tamamıyla iyi olma hali’. Yoga da pozitif sağlığa bu dört ana açıdan yaklaşır. Çocuklar için de yoganın faydalarını bu açılardan inceleyebiliriz.

Tango

Dünyada tango için belirli tek bir tanım var aslında: Tutkunun, aşkın ve hüznün dansı.Arjantin tango, 19. yüzyılın sonlarında ortaya çıkan zarafete ve yaratıcılığa dayanan bir dans türüdür. Ancak aynı zamanda müzik tarzına da verilen isimdir. İlk yıllarda “tango criollo” veya “basit tango” olarak bilinmektedir.

Salsa

Salsa bir çeşit “serbest stil”  ya da “sokak dansı” olduğu için dünyada dans eden sayısı kadar çok sayıda salsa stili bulunmaktadır.Belirli bir rutine ya da standarda bağlı kalmaksızın yapılan salsa, bu özelliği sayesinde özgürce ve doğaçlama yöntemi ile yapılır.

Vücudumuzun ihtiyacı olan sağlıklı nefesi yoga tekniği ile sağlarız. Pilates, kas ve iskelet sistemimizin dengesi için geliştirilmiş bir sistem çalışmasıdır.Bölgesel ve bedensel zayıflama için çok etkin çalışmadır. Zumba canlı hareketleriyle stres attıran koordinasyonu geliştirir kilo verdirir vücudu sıkılaştırır yaşlanmayı geciktirir ve ruh halinizi iyileştirerek kendinize ait güveninizi arttırır.

anasayfa-icon
Özel Kelebek Anaokulu

Özel Kelebek Anaokulu'nu küçülttük, cebinize sığdırdık.

Çalışma Saatlerimiz

Eğitim Saatleri
Özel Kelebek Anaokulu 07.30 – 19.00 saatleri arasında açık olup eğitim öğretimini 09.00 – 17.30 saatleri arasında yapmaktadır.

Postane Mh. Barbaros Hayrettin Cd. No:16 Tuzla, İstanbul
Tel: +90 216 701 20 21
GSM: +90 553 777 55 35
Email: [email protected]

Özel Kelebek Anaokulu. Tüm hakları saklıdır.