Hakkımızda

Anaokulumuz ve kreşimiz, yavrularımızın kendilerini ev ve oyun ortamında hissedeceği, çocukluğunu doyasıya yaşayacağı şekilde tesis edilmiştir. Yerleşim merkezinde olmasına rağmen gürültü ve kalabalıktan uzak 4 katlı, müstakil, deprem açısından güvenli, yemyeşil meyve ağaçları ile kaplı 400 metrekarelik bahçesi ve ferah sınıflara sahiptir. Spor salonu, sinama salonu, zenginleştirilmiş ilgi köşeleri ile oyun odaları okulumuzda mevcuttur. Teras katımız top havuzu, salıncağı, kaydırağı, oyun arabalarının olduğu kış bahçesi olarak düzenlenmiştir. Yaş gruplarına göre ayrılmış geniş, aydınlık, sıcak sınıflarımızda etkinliklerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Eğitim Kadromuz

Okul öncesi eğitim konusunda yeterli altyapıyı almış, tecrübe sahibi, çocukları seven, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun öğretmenlerimiz ve yardımcı öğretmenlerimizle, yarınımız olan çocuklarımızı anne şefkatiyle eğitecek genç, dinamik pırıl pırıl bir eğitim kadrosu.
Okul öncesi eğitiminde 2005 yılından beri alanında en iyiyi amaçlayarak, çocuğun çok özel ve çok değerli olduğu bilinciyle çalışmaktayız. Biz çocuklarımızı beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda, kendine güvenen sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlerimize saygılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Sorumluluğumuzun çocuklarımızın düşünme yeteneğini geliştirerek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu öğrenmeye açık bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.

Branş Derslerimiz

Okulumuzda 5 farklı branş dersimiz vardır.

Özel Kelebek Anaokulu

Eğitim Felsefemiz

– Yaşayarak öğrenen,
– Aktif düşünen,
– Fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilen,
– Bağımsız ve cesaretli,
– Tutarlı, duyarlı ve saygılı,
– Sorumluluk taşıyan,
– Hoşgörülü, kendisiyle barışık,
– Özgüveni gelişmiş,
Mutlu bireyler yetiştirmektir.

anasayfa-icon
Özel Kelebek Anaokulu

Özel Kelebek Anaokulu'nu küçülttük, cebinize sığdırdık.

Çalışma Saatlerimiz

Eğitim Saatleri
Özel Kelebek Anaokulu 07.30 – 19.00 saatleri arasında açık olup eğitim öğretimini 09.00 – 17.30 saatleri arasında yapmaktadır.

Postane Mh. Barbaros Hayrettin Cd. No:16 Tuzla, İstanbul
Tel: +90 216 701 20 21
GSM: +90 553 777 55 35
Email: [email protected]

Özel Kelebek Anaokulu. Tüm hakları saklıdır.