ANASAYFA KURUMSAL HAKKIMIZDA

Okulumuz ve Eğitim Ortamımız

Anaokulumuz ve kreşimiz, yavrularımızın kendilerini ev ve oyun ortamında hissedeceği, çocukluğunu doyasıya yaşayacağı şekilde tesis edilmiştir. Yerleşim merkezinde olmasına rağmen gürültü ve kalabalıktan uzak 4 katlı, müstakil, deprem açısından güvenli, yemyeşil meyve ağaçları ile kaplı 400 metrekarelik bahçesi ve ferah sınıflara sahiptir. Spor salonu, sinama salonu, zenginleştirilmiş ilgi köşeleri ile oyun odaları okulumuzda mevcuttur. Teras katımız top havuzu, salıncağı, kaydırağı, oyun arabalarının olduğu kış bahçesi olarak düzenlenmiştir. Yaş gruplarına göre ayrılmış geniş, aydınlık, sıcak sınıflarımızda etkinliklerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Eğitim Kadromuz

Okul öncesi eğitim konusunda yeterli altyapıyı almış, tecrübe sahibi, çocukları seven, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun öğretmenlerimiz ve yardımcı öğretmenlerimizle, yarınımız olan çocuklarımızı anne şefkatiyle eğitecek genç, dinamik pırıl pırıl bir eğitim kadrosu.

Okul öncesi eğitiminde 2005 yılından beri alanında en iyiyi amaçlayarak, çocuğun çok özel ve çok değerli olduğu bilinciyle çalışmaktayız. Biz çocuklarımızı beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda, kendine güvenen sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlerimize saygılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Sorumluluğumuzun çocuklarımızın düşünme yeteneğini geliştirerek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu öğrenmeye açık bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.

Eğitim Felsefemiz Olarak

• Yaşayarak öğrenen
  • Aktif düşünen
  • Fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilen
  • Bağımsız cesaretli
  • Tutarlı, duyar, saygılı
  • Sorumluluk taşıyan,
  • Hoşgörülü, kendisiyle barışık
  • Özgüveni gelişmiş
  • Mutlu bireyler yetiştirmektir.
(Pazar Sokağı) No:16 Tuzla / İstanbul
Faks: 0.216.447 48 58
Postane Mah. Barbaros Hayrettin Paşa Cad.
Tel : 0.216.582 08 24
Web Tasarım : Yoda Digital